Convoi National - Editia VII

Avatar utilizator
Dep. Conducere
Departament Conducere
Departament Conducere
Mesaje: 47
Membru din: Dum Oct 08, 2017 3:08 pm

Convoi National - Editia VII

Mesajde Dep. Conducere » Sâm Mar 17, 2018 11:52 pm

INVITATIE

CONVOI NATIONAL – EDITIA VIIComunitatea .:RoCargo:. are onoarea de a vă invita la ediția a VII-a a Convoiului Național, tradiție continuată de acum 3 ani, pornită de la fosta companie [RO]Logistic.

Comunitatea .:RoCargo:. în aproape 4 ani de activitate în domeniul Euro Truck Simulator 2 Multiplayer a organizat mai multe evenimente, preluând tradiția convoaielor nationale, organizând până în prezent trei ediții respectând anumite tradiții și reguli preluate de la primele trei, cu mici modificări implementate după organizarea edițiilor, fiind lecții învatate. Dorind să continuam aceasta traditie, comunitatea .:RoCargo:. își propune să organizeze încă o editie, ediția VII ce s-a încercat să se organizeze in perioada Iulie 2017 dar din motive organizatorice, acesta a fost amânat.

Data și ora organizarii Convoiului Național – Editia VII : 28 Aprilie 2018 (Sambata) ora 20:00.

Numarul ridicat de persoane ne obligă la o organizare foarte bună, profesionalismul fiind cuvăntul cheie ce trebuie să înconjoare acest eveniment. Organizarea va fii aceași ca în edițiile IV, V, VI. Organizarea companiilor pe grupe, plecarea fiind la un interval de timp bine stabilit în funcție de numărul de membri din cadrul grupei, fiecare grupă fiind condusă de un lider de convoi (din partea comunitații participante) și este însoțitâ in permanent de un receptor al comunitații organizatoare pentru a putea realiza o comunicarea foarte bună cu punctul de comandă ce monitorizează și comandă într-un eveniment.

Respectând traditia acestui eveniment, ne rezervăm dreptul de a obliga purtarea unui paintjob pentru toate companiile, acela fiind paintjobul folosit din ediția I până în ultima ediție, VI. Paintjobul reprezintă steagul României, fară vreun DLC anume, NU reprezintă paintjobul comunitații organizatoare și nu-și propune promovarea unei alte comunitații.
Toate comunitațiile participante trebuie să respecte regulamentul de organizare, în mod contrar organizatorul îsi rezervă dreptul de a refuza participarea acesteia.

Fiecare companie va trebuie să informeze numarul aproximativ de participanți pentru a putea face o vedere de ansamblu asupra evenimentului, pentru a putea repartiza fiecare companie cu locul său de parcare, orele de plecare și trebuie să se prezinte la toate sedințele organizate pentru stabilirea detaliilor, modului de lucru si a regulilor.

Modul propriu-zis de organizare
• Fiecare companie reprezintă o grupă care este condusă de către un lider (lider din interiorul companiei) ce va fii insoţit, şi în joc şi pe TeamSpeak3, de o persoană din cadrul comunităţii .:RoCargo:. numit receptor.Eventualele probleme, momentul plecării vor fi trasmise de către acest receptor ce discută în permanenţă cu punctul de comandă (reprezentat de comunitatea .:RoCargo:.).
• Fiecare comunitate are un loc stabilit la pornire (Calais Port) şi la sosire (o carieră), acest lucru trebuie respectat de către companii.În legătură cu aceste lucruri veţi fii înşinţat în legătură cu acest aspect şi veţi primi şi un document cu toate detaliile organizării.
• Toate companiile participante trebuie să poarte paintjobul de mai jos, restul camionului şi remorcă rămâne la latitudinea liderului grupei.Se recomandă participarea cu camioane de top din punct de vedere al motorizărilor.
Obiectivele evenimentului:
• Atingerea unui număr de minim 140 de participanţi din minim 8 companii participante;
• Realizarea unui climat de prietenie între comunităţiile româneşti de specific;
Scopul evenimentului:
• Promovarea colaborării între comunităţi, socializarea într-un mod prietenos şi continuarea tradiţiei într-un mod frumos şi exact cum este aceasta;
Grup ţintă:
• Beneficiari direcţi : comunităţiile româneşti de Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
• Beneficiari indirecţi: comunitatea europeană de Euro Truck Simulator 2 Multiplayer şi alte comunităţii de gaming

Va rugam sa ne confirmati pana pe data de 15 Aprilie 2018 la ora 20:00

Metode de contact
Forum : www.ro-cargo.ro
TeamSpeak3 : ts3.ro-cargo.ro
Facebook: facebook.com/RoCargoRomania
Steam raducu123: http://steamcommunity.com/id/raducu123/
Steam Bunzy: http://steamcommunity.com/id/RoCargoBunzy/
Informatii suplimentare editii IV, V, VI : http://ro-cargo.ro/Diverse/convoi-national/index.html

Cu stima, Manager proiect
Fondator raducu123 Moderator Bunzy


Document oficial: http://ro-cargo.ro/Diverse/PDF/Invitatie.pdf

Înapoi la “Anunturi”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator