Deschiderea noului website

Avatar utilizator
Dep. Conducere
Departament Conducere
Departament Conducere
Mesaje: 47
Membru din: Dum Oct 08, 2017 3:08 pm

Deschiderea noului website

Mesajde Dep. Conducere » Dum Oct 08, 2017 8:06 pm

Bună ziua !

Deschiderea noului website reprezintă un nou început pentru comunitatea .:RoCargo:., un nou drum pe care dorim să-l parcurgem împreună cu voi şi de aceea echipa staff-ului lucrează cot-la-cot pentru a putea face acest drum cât mai lin şi mai distractiv.

Astăzi, 1 Noiembrie 2017 este deschiderea unui nou site, un site mult mai sigur, mai uşor de folosit, foarte asemănător cu vechiul dar mai accesibil şi cu mult mai multe opţiuni faţă de vechiul.

Spuneam mai sus că acest site reprezintă un nou început deoarece dorim să facem ceva nou în comunitate, dorim să afiliem şi alte servere de diferite jocuri, să ne extindem şi pe alte domenii din marea lume a gaming-ului românesc dar să nu uităm de unde am plecat, de la o simplă companie de Euro Truck Simulator 2 Multiplayer pe care dorim să o continuăm şi să o extindem în continuare.

În această perioadă, s-a muncit foarte mult şi la website, fiind o nouă platformă dar şi la serverul de TeamSpeak3, optimizându-se mai mult.

Un lucru pe care-l regretăm îl reprezintă amintirile legate de fostul website, dar o parte din ele au fost transferate (cu ajutorul staff-ului) pe noul site, fiind trecute pe contul Departamentului Tehnic dar unele nu au putut fi trecute din multiple cauze.

În cazul în care găsiţi diferite probleme, vă rugăm să le raportaţi pentru a putea să le remediem.Acest website este proaspăt deschis, probleme pot apărea.

! ATENTIE ! Membri trebuie sa-si refaca contul pe forum !

Vă mulţumim pentru răbdare şi întelegere !

Înapoi la “Anunturi”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator