Cazanele Dunarii, Miracolul de pe Dunare

Avatar utilizator
Dep. Tehnic
Departament Tehnic
Departament Tehnic
Mesaje: 62
Membru din: Sâm Sep 30, 2017 3:29 pm

Cazanele Dunarii, Miracolul de pe Dunare

Mesajde Dep. Tehnic » Dum Oct 08, 2017 4:43 pm

Cazanele Dunării reprezintă un loc în care o să-ți dorești mereu să revii. Aici poți găsi tot ceea ce îți poți dori de la natură: munte, pădure, apă, toate trei la un loc. Natura este încântătoare, oferindu-vă posibilitatea de a o explora atât de pe apă, cât și de pe uscat.

Toate minunățiile acestea ale naturii se află la doar 25 de km de drumul european E70, în Defileul Dunării, locul unde fluviul ce izvorăște din Munții Pădurea Neagră(Germania) și se întinde pe o distanță de aproape 2900km desparte munții Carpați de cei Balcani, creând zonele cu numele de Cazanele Mici și Cazanele Mari.

Imagine

Poți petrece timpul liber făcând o plimbare cu barca în Cazanele Mari ce include vizitarea peșterii Ponicova și a Grotei Veterani, dar și în Cazanele Mici care au ca atracție principală chipul lui Decebal, cea mai mare sculptură în munte din Europa și golful Mraconia. Ai de asemenea posibilitatea sã parcurgi traseele montate marcate corespunzãtor ce duc la cele mai încântãtoare priveliști ce le poți avea deasupra Dunãrii de la înălțimea Ciucarului Mare și Mic.

Mai poți face o cãlãtorie în adâncul pãmântului strãbãtând pestera Ponicova care traverseazã muntele cu numeroase formațiuni speologice menite sã încânte privirea celor care o traverseazã.

Imagine

O plimbare cu bicicleta în împrejurimi pentru o relaxare deplină este un alt mod plăcut de a petrece timpul în aceste locuri . Cu siguranțã veți fi mulțumiți de serviciile pe care vi le oferim care vã vor asigura minunate amintiri.

Autor: Lucian

Înapoi la “Turist de Romania”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator