Vatra Dornei sau “Perla Bucovinei”

Avatar utilizator
Dep. Tehnic
Departament Tehnic
Departament Tehnic
Mesaje: 62
Membru din: Sâm Sep 30, 2017 3:29 pm

Vatra Dornei sau “Perla Bucovinei”

Mesajde Dep. Tehnic » Dum Oct 08, 2017 4:44 pm

Bucovina este renumita pentru tradițiile păstrate, dar și pentru ospitalitatea localnicilor. Zona este cunoscută și pentru numeroasele bogății naturale. Un astfel de loc este Vatra Dornei şi izvoarele sale minerale. Mii de turiști merg acolo an de an ca să își trateze diverse boli.

Imagine

Vatra Dornei este o locaţie pe care o puteţi vizita atât în sezonul zăpezii, cât şi vara. Staţiune liniştită, modernă, ea vă va permite să vă relaxaţi, iar datorită nenumăratele atracţii turistice şi posibilităţi de petrecere a timpului liber nu veţi avea şansa să vă plictisiţi. Vatra Dornei este situată în Carpaţii Orientali, în Depresiunea Dornelor, fiind înconjurată de Munţii Călimani, Munţii Bistriţa, Munţii Giumalău, Munţii Rodna şi Munţii Obcina Mestecăniş, ce creează un peisaj montan nemaipomenit şi fac staţiunea atât de mult apreciată.

Imagine

Vatra Dornei este situată la o altitudine de 802 m în Depresiunea Dornelor, la 112 km distanţă de Suceava şi 89km de Bistriţa Năsăud.
Schiorii și turiștii care urcă pe Dealul Negru au ocazia să admire toată depresiunea Dornelor, cu Munții Rodnei și Călimani.

Autor:
Lucian

Înapoi la “Turist de Romania”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator